Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Inloggen hypotheekdossier

Aankoopbegeleiding

Aankoopmakelaar

Je kan het je wellicht voorstellen. Je bent dringend op zoek naar een woning en tijdens de bezichtiging word je verliefd. Dat is ‘m, je droomwoning! Maar dan wordt het pas echt spannend. Een bod uitbrengen, de onderhandelen en dan nog al die andere kapers op de kust. Hoe ga je daar in godsnaam mee om? Een huis kies je met je hart, maar koop je met met je hoofd. Dat is lastig als je ontzettend graag wil. Schakel ons in voor de aankoopbegeleidingen en we helpen je met de bezichtigingen en in de onderhandelingsfase. Zo koop jij voor een eerlijke prijs onder de juiste voorwaarden, die passen bij jouw financiële situatie.

Kopen met VIND Makelaardij

Als aankoopmakelaar werken wij in jouw belang. Dit in tegenstelling tot de verkoopmakelaar, die de belangen van de verkopende partij behartigd. Je gaat veel geld betalen voor een woning en wilt geen kat in de zak. Met onze aankoopbegeleiding weet je zeker dat je een goed resultaat bereikt!

De beste deal

Als aankoopmakelaar gaan we voor de beste deal. Aankoopbegeleiding heeft de volgende voordelen:

  • Een kritisch en deskundig oog tijdens de bezichtiging
  • Onderhandelen in jouw belang. Kopen met verstand, niet met het hart.
  • De voorwaarden in de koopovereenkomst afgestemd op jouw persoonlijke/financiële situatie

Aankoopbezichtiging

Het vinden van een nieuwe woning is spannend en soms moeilijk. Bij de aankoopbegeleiding van een woning doen wij een degelijk onderzoek. Een kritisch oog tijdens de bezichtiging. De bouwkundige staat en het onderzoek naar bouwwerken, verbouwingen en vergunningen.

Koopakte

Vervolgens komt het interpreteren en controleren van de koopovereenkomst voor ondertekening. Het is belangrijk dat de voorwaarden passen bij jouw situatie. Wanneer verloopt het financieringsvoorbehoud? In hoeverre kan je nog onder de koop uit als je de financiering niet rond krijg, of als er iets anders gebeurd? Hoe zit het met de lijst van zaken en eventuele overname van roerende goederen?

Kosten

Los van het feit dat je niet een te hoog bod uitbrengt en te duur koopt, bieden we een extra financieel voordeel wanneer je kiest voor zowel hypotheekadvies als aankoopbegeleiding. Neem gerust contact op en vraag naar de voorwaarden.

VBO MAKELAARS

VIND is lid van VBO Makelaars. Deze brancheorganisatie zorgt ervoor dat jij met een gerust hart kan vertrouwen op je makelaar. Ruim 1.100 aangesloten makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten uit heel Nederland werken samen aan het voor jou beste resultaat. VBO leden moeten de lokale markt goed kennen en hebben de nodige diploma’s. Ook worden we elk jaar bijgeschoold en is er toezicht op integriteit. Zo weet je één ding zeker: jouw belangen staan voorop!

GEEN ZORGEN, DAAR ZORGEN WIJ VOOR!

Heb jij behoefte aan begeleiding bij je aankoop eventueel in combinatie met hypotheekadvies? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij kunnen je met alles helpen. Ook met de eventuele verkoop van je woning en de verzekeringen!

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0478 70 05 10 info@vindfinancieeladvies.nl 024 844 98 43
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×