Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Inloggen hypotheekdossier

Schadeverzekeringen afsluiten

Gratis offerte of premievergelijk

Vraag hieronder een gratis offerte of premievergelijk aan voor je verzekeringen en ontdek gratis hoeveel je kunt besparen.

  1. Geef aan wat je wensen zijn: Voor welke verzekeringen (bijv. auto-, woonhuis-, inboedel-, rechtsbijstand-, reis- en/of aansprakelijkheidsverzekering) wil je een offerte ontvangen?
  2. Optioneel: Upload je huidige polissen zodat wij een gratis (premie) vergelijk voor je kunnen maken.
  3. Binnen enkele werkdagen ontvang je gratis per mail de offerte en/of premievergelijking. Daarmee kan jij besluiten of je overstapt.

Stap 1 van 3

  • Stap 1: Geef je wensen aan

 

Verzekeringen

 

Schadeverzekeringen, zeker zo belangrijk

Elke dag lopen we het risico om onszelf of een ander schade toe te brengen. Het financiële leed wat hierdoor veroorzaakt wordt is vaak groter dan je je realiseert. Het is daarom belangrijk dat je goed advies inwint over schadeverzekeringen. Hiervoor ben je bij VIND aan het juiste adres. Wij gaan met je in gesprek. We inventariseren welke risico’s je loopt en we geven je advies over de af te sluiten schadeverzekeringen. Je beslist uiteindelijk zelf welke risico’s je zelf wil dragen en welke risico’s je wil verzekeren. Natuurlijk kunnen we ook voor je bemiddelen en bieden we een ruim pakket van schadeverzekeringen bij zowel grote als kleine partijen.

EEN NOODZAKELIJK KWAAD?

“Ik heb nooit schade, dus waarom betaal ik eigenlijk voor een verzekering” is wat veel mensen denken. Maar vergis je niet. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan leiden tot grote (financiële) gevolgen. Een ongeluk met zwaar lichamelijk letsel voor jezelf of voor een ander. En dan nog niet te spreken van zaakschade. Brand aan je woning door blikseminslag, kortsluiting of misschien wel zonnepanelen die niet goed zijn geïnstalleerd. Het herstellen van een afgebrand dak. Maar vergeet ook niet de waterschade door de bluswerkzaamheden, schade door rook en roet aan andere bezittingen en de herstel- en opruimwerkzaamheden. Verzekeren is een noodzakelijk kwaad. Maar op het moment dat er iets gebeurd, dan ben je blij dat je het goed geregeld hebt.

VOOR WELKE SCHADE SLUIT JE VERZEKERINGEN?

De schadeverzekeringen worden vaak opgedeeld in rubrieken zoals verkeer, wonen, personen, reizen/recreatie en rechtsbijstand. Binnen de rubriek verkeer sluit je verzekeringen af voor schade aan of door verkeersvoertuigen zoals auto’s, fietsen, motoren en aanhangwagens. De rubriek wonen is voor onder andere je woonhuis- (ook wel opstal genoemd) en inboedelverzekering. De rubriek personen voor schade door ongevallen, of doordat jij aansprakelijk bent voor schade die je een ander hebt toegebracht. Ga je vaak op reis? Dan is een reis- en annuleringsverzekering misschien niet onverstandig. En wat dacht je van de wintersportdekking? Op diverse fronten kunnen juridische conflicten ontstaan. In het verkeer, als consument bij een (dure) aankoop, met je buren of met je werkgever. In dat geval is het wel zo prettig dat je geen dure advocaat hoeft te betalen, maar kunt terugvallen op de juristen van je rechtsbijstandsverzekering.

DE BESTE VERZEKERING TEGEN SCHADE

Dat is een verzekering die bij jou past. Die jouw risico op schade van je overneemt wanneer je dit niet zelf kunt dragen en waarbij een goede verzekeringsdekking en gunstige premie van toepassing is. Een verzekering met een premie die in verhouding staat tot de dekking van de verzekering. Het uitgangspunt is natuurlijk een zo laag mogelijke premie. Maar we hebben ook aandacht voor de kwaliteit van de verzekeraar.

NU EN IN DE TOEKOMST

Je leven veranderd. Zo ook de risico’s die jij en je naasten lopen en de schade die daaruit kan voortvloeien. Onze ambitie is om er voor te zorgen dat je niet alleen nu de juiste schadeverzekeringen sluit, maar ook in de toekomst goed verzekerd blijft tegen nieuwe risico’s en schade. Wij kijken graag over je schouder mee. Als er iets in je situatie veranderd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er op de momenten dat je ons nodig hebt.

 

 

 

 

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0478 70 05 10 info@vindfinancieeladvies.nl 024 844 98 43
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×