Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Inloggen hypotheekdossier

VIND Makelaardij helpt ook om je woning te (ver)kopen

Makelaardij nodig? Schakel onze hulp in!

Ontzorgen, dat kunnen wij als de beste! We kunnen je niet alleen helpen met de financiering van je woning, maar ook met de aankoop en verkoop van je woning. Zo heb je alle dienstverlening onder 1 dak. Je hoeft niet af te stemmen met de aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en de hypotheekadviseur. Je hebt slechts één aanspreekpunt! En als dat nog niet genoeg is, dan regelen we ook nog al je verzekeringen. Dat is nog eens handig en volledig volgens onze belofte: Geen zorgen, daar zorgen wij voor!

Makelaardij met passie en persoonlijk contact voor het beste resultaat

In 2018 is VIND Makelaardij begonnen. Bij ons staat het beste resultaat voorop. Maar de weg hier naartoe gaat altijd met persoonlijk contact en met passie voor jouw verhuiswens. We begeleiden je van je oude naar je nieuwe huis en we zorgen ook voor een passende hypotheek en de juiste verzekeringen. Doordat we al deze deskundigheid in huis hebben, ben je verzekerd van het beste totaalplaatje.

Wat heb je aan de hoogste verkoopprijs als je nieuwe huis vervolgens te duur is? Wij zorgen ervoor dat je met al je vragen terecht kan. Verkoopmakelaardij, aankoopmakelaardij, hypotheken en verzekeringen. Alles onder een dak.

Werkgebied

Nijmegen, Cuijk, Boxmeer en Overloon. Deze prachtige regio, met mooie dorpen en de stad Nijmegen heeft alles wat je wilt. Wonen in gezellige dorpen met een levendig verenigingsleven, in het groen, of juist in een bruisende stad. Het kan hier allemaal. Waarom dit gebied voor ons zo belangrijk is? Omdat ik (Dick Arts) ben opgegroeid in Overloon en inmiddels al jaren woonachtig ben in Nijmegen, ken ik deze regio als mijn broekzak. Elk dorp heeft zijn eigen charme en Nijmegen is een prachtige oude stad.

  • Gemeente Nijmegen
  • Gemeente Beuningen
  • Gemeente Wijchen
  • Gemeente Heumen
  • Gemeente Mook & Middelaar
  • Gemeente Cuijk
  • Gemeente Sint Anthonis
  • Gemeente Boxmeer

VBO MAKELAARS

VIND Makelaardij is lid van VBO Makelaars. Deze brancheorganisatie zorgt ervoor dat jij met een gerust hart kan vertrouwen op je makelaar. Ruim 1.100 aangesloten makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten uit heel Nederland werken samen aan het voor jou beste resultaat. VBO leden moeten de lokale markt goed kennen en hebben de nodige diploma’s. Ook worden we elk jaar bijgeschoold en is er toezicht op integriteit. Zo weet je één ding zeker: jouw belangen zijn het allerbelangrijkste.

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0478 70 05 10 info@vindfinancieeladvies.nl 024 844 98 43
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×