Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Inloggen hypotheekdossier

Verzekeringen

Gratis offerte of premievergelijk

Vraag hieronder een gratis offerte of premievergelijk aan voor je verzekeringen en ontdek gratis hoeveel je kunt besparen.

  1. Geef aan wat je wensen zijn: Voor welke verzekeringen (bijv. auto-, woonhuis-, inboedel-, rechtsbijstand-, reis- en/of aansprakelijkheidsverzekering) wil je een offerte ontvangen?
  2. Optioneel: Upload je huidige polissen zodat wij een gratis (premie) vergelijk voor je kunnen maken.
  3. Binnen enkele werkdagen ontvang je gratis per mail de offerte en/of premievergelijking. Daarmee kan jij besluiten of je overstapt.

Step 1 of 3

  • Stap 1: Geef je wensen aan

 

Schadeverzekeringen

 

 

Alles onder 1 DAK

VIND Financieel Advies kan voor jou de juiste verzekeringen bij elkaar zoeken. Of het nou gaat om een opstalverzekering, reisverzekering, overlijdensrisicoverzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering. Bij ons krijg je een goed advies voor het best passende product voor jou!

Schadeverzekeringen

Schade aan je woning door storm, een verkeersongeval of een juridisch conflict met je buren. Als het je overkomt, dan baal je natuurlijk ontzettend. Zeker als het je ook nog geld kost. Met de juiste verzekeringen, voorkom je dat je bij schade kosten krijgt die je niet kan of wil dragen. Het financiële risico draag je over aan een schadeverzekeraar. Wat voor verzekeringen verstandig zijn om af sluiten? Dat is voor iedereen anders. Kan jij bepaalde financiële klappen zelf opvangen, omdat je een goede spaarbuffer hebt? Of slaap je onrustig doordat je een verzekering niet hebt afgesloten? Laat je door ons adviseren. Wij staan voor je klaar!

Verzekeringen bij Arbeidsongeschiktheid

Als zelfstandige niet meer kunnen werken is ontzettend duur. Er komt namelijk minder, of zelfs helemaal geen geld meer binnen. Ook in loondienst zorgt het niet meer kunnen werken na verloop van tijd voor een inkomensdaling. Voor hoe lang? Dat hangt onder meer af van de ernst van je gezondheidssituatie. Voor zowel zelfstandigen, als mensen in loondienst zijn hier mooie oplossingen voor te vinden. Na een goed advies, weet je meteen of arbeidsongeschiktheid in jouw geval een financieel probleem is. Wil je daarna een passende product oplossing? Dan zijn wij er voor je.

Verzekeringen bij overlijden

Voor mensen met een hypotheek is het een bekend gespreksonderwerp. De overlijdensrisicoverzekering. Maar ook voor huurders is dit belangrijk! Immers, als je partner overlijdt, kan het zijn dat jouw maandlasten te hoog worden. Daarvoor zijn hele goede oplossingen denkbaar. Wil jij in alle situaties lekker kunnen blijven leven? Laat ons dan de gevolgen van overlijden in kaart brengen. Wil je daarna een oplossing? Ook daarmee kunnen we helpen. Bereken hier de premie van een overlijdensrisicoverzekering.

Verzekeringsmaatschappijen

We kunnen verzekeringen aanbieden van bijna alle maatschappijen waaronder:

 

 

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0478 70 05 10 info@vindfinancieeladvies.nl 024 844 98 43
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×