Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Geen zorgen, daar zorgen wij voor!

Zorgeloos verhuizen met VIND

Ben jij van plan om te verhuizen of koop je je eerste woning aan? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij helpen je (als je wil) met alles… Alles voor een zorgeloze verhuizing. Jij hoeft alleen maar achterover te leunen!

  • Wij verzorgen de verkoop van je huidige woning.
  • Wij verzorgen de aankoop van je nieuwe woning.
  • Wij verzorgen de hypotheek voor je nieuwe woning.
  • Wij verzorgen de bijbehorende verzekeringen voor jou en je gezin.

Wil jij graag zorgeloos verhuizen? Vraag een offerte aan en check onze reviews om te zien wat anderen van ons vinden.

Offerte aanvragen Reviews bekijken

Zorgeloos verhuizen, alles onder 1 dak

Dat is handig, want zo heb je voor al je zaken 1 aanspreekpunt. Wij behartigen al je belangen op het gebied van je verhuizing. We ontnemen je zorgen door een degelijke koop- en/of verkoopstrategie. We nemen de onderhandelingen over de koop- en verkoop voor je uit handen. Dit in combinatie met een passend financieel advies over je hypotheek en verzekeringen. Alle facetten van je verhuizing stemmen wij volledig op elkaar af.

Hypotheek Verzekeren
Aankoopbegeleiding Verkoopbegeleiding

FINANCIEEL ADVIES & MAKELAARDIJ

Zowel de makelaardij voor het kopen en/of verkopen van een huis, als het afsluiten van een hypotheek. Maar ook het treffen van de juiste verzekeringen en alle andere zaken die daarbij komen kijken. Bij ons vind je alles onder 1 dak. Noem het financieel adviseur, financieel partner, financieel makelaar of coach. Wij zijn er voor jou op het moment dat jij ons nodig hebt, nu en in de toekomst!

Geen zorgen, daar zorgen wij voor!

Neem gerust contact op of stuur een appje voor meer informatie of een afspraak. Check ook eens onze tips & tools voor een zorgeloze verhuizing.

Veelgestelde vragen

Hoeveel eigen geld heb ik nodig voor een hypotheek?

Sinds 1 januari 2018 is het niet meer mogelijk om meer te lenen dan 100% van de taxatiewaarde van je woning. Is de taxatiewaarde gelijk aan de koopsom van je nieuwe woning? Dan zal je dus de bijkomende kosten (kosten koper) voor de aankoop van je woning aan eigen geld moeten inleggen. Wil je graag een berekening hiervan ontvangen? Neem dan gerust contact op.

Waar moet ik rekening mee houden als ik een tweede woning wil kopen?

Voor een tweede woning krijg je geen hypotheekrenteaftrek. Ook niet als je de financiering van deze woning via de hypotheek op je hoofdwoning (EigenWoning) laat lopen. Wil je een tweede woning aankopen voor de verhuur? Dan kunnen deze huurinkomsten vaak worden meegenomen naast je reguliere inkomen. Dit maakt de financiering van een tweede woning makkelijker. Het vestigen van een hypotheek op een verhuurde woning heeft daarentegen vaak weer nadelen. Geldverstrekkers hanteren soms een risico-opslag bovenop de rente en financieren maar een gedeelte van de marktwaarde.

Ik wil mijn huis verbouwen. Hoe kan ik dat het beste financieren?

Heb je niet genoeg spaargeld of wil je dat liever achter de hand houden? Geen probleem. Er zijn veel mogelijkheden om een verbouwing te financieren. Door een verbouwing wordt je huis vaak meer waard. Dat is gunstig want daarmee stijgen ook de kansen op het verhogen van je hypotheek. Naast de reguliere verbouwing loont het zich wellicht ook om meteen te verduurzamen. Energiebesparende voorzieningen zoals isolatie, zonnepanelen of misschien zelfs een (hybride) warmtepomp, zorgen voor een extra besparing op je energielasten. Het is vaak mogelijk om extra te lenen voor een duurzame verbouwing. Je huis stijgt in waarde en misschien kom je ook nog wel in aanmerking voor duurzaamheidskorting op je hypotheekrente.

Contact

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0478 70 05 10 info@vindfinancieeladvies.nl 024 844 98 43
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×