Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Inloggen hypotheekdossier

Over ons

Even voorstellen

VIND Financieel Advies, zowel Financieel Adviseur als makelaar in de regio Nijmegen, Cuijk, Boxmeer, Overloon en Venray. Met passie en persoonlijke contact, voor het beste resultaat.

Financieel Advies & Makelaardij

Bij ons vind je alles onder 1 dak. Zorgeloos verhuizen doe je met VIND. Zowel het kopen en/of verkopen van een huis als het afsluiten van een hypotheek. Maar ook het treffen van de juiste verzekeringen en alle andere zaken die daarbij komen kijken. Noem het financieel adviseur, financieel partner, makelaar of coach. Wij zijn er voor jou op het moment dat jij ons nodig hebt, nu en in de toekomst.

Hoe doen we dat?

Financieel advies en makelaardij bij een laagdrempelig kantoor met alle aandacht voor jou. Een persoonlijke begeleiding waarbij zaken op een begrijpelijke manier, stap voor stap worden uitgelegd. Eén aanspreekpunt, bereikbaar op de momenten dat je ons nodig hebt.

Wat doen wij?

Naast dat we gespecialiseerd zijn in hypotheken, verzekeringen, kredieten, aan- en verkoopmakelaardij, kunnen we je ook helpen met financieel advies over: Lijfrentes, pensioensparen (pijler 3), beleggen, overlijden, erfrecht, estate planning (nalatenschap), budgetcoaching en andere financiële of fiscale vraagstukken. Kunnen we het niet zelf, dan hebben we wel iemand in ons netwerk zitten die jou perfect kan helpen.

Wij helpen je bij het nemen van belangrijke financiële beslissingen. We geven advies en ondersteuning waar nodig om er voor te zorgen dat je geen onverantwoorde risico’s aangaat. De keuzes die je maakt, zijn met onze hulp weloverwogen. VIND Financieel Advies en Makelaardij.

Geen zorgen, daar zorgen wij voor!

 

Hypotheek Verzekeren
Aankoopbegeleiding Verkoopbegeleiding

Contact

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

0478 70 05 10 info@vindfinancieeladvies.nl 024 844 98 43
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×